Elkészült az új weblap!

Háááát azt hittem, hogy soha sem jön már el ez a pillanat!!! :)
Szóval elkészült az úl oldal, legalábbis a legnagyobb munkák megvannak, így eldöntöttem, hogy át is állunk rá.
Sajnos olyan rengeteg plusz információt még nem találhattok a régi oldalhoz képest, de a változás lényege nem is ez... A sok információ reményeink szerint következménye lesz a változásnak.
Az oldalt teljesen újrakezdtük, az összes aktív elem újra elkészült, illetve lehetőséget biztosítunk arra, hogy komolyabb webes ismeretek nélkül is szerkeszthető legyen az oldal, így azon emberek köre jelentősen megnövekedhet, akik módosításokat tudnak majd végrehajtani rajta... Tehát az oldal tartalmának néhány helyen már siralmasan lassú bővítése kicsit gördülékenyebbé válhat...
A régi megszokott menük mellett pár újdonság is látható: Ilyenek pl. a hírek, a programajánló.
Az újdonság menü alatt minden alkalommal automatikusan jelennek majd meg információk a frissítésekkel kapcsolatban, így sokszor bőven elég lesz azt is megnézni.
Ezen kívül megjelent egy szavazás is... A szavazással kapcsolatban annyit, hogy több féle szavazás lesz... Lesznek olyanok, amelyek végeredménye, vagy állása publikus, másoké viszont nem... Valamint bizonyos szavazásoknál több egyidejű válaszlehetőség is lesz... Erre érdemes lesz odafigyelni.
Remélem minél több látogatónk tetszését nyeri el az új oldal, pláne ha tartalmilag is tovább bővül majd.
Itt szeretném kihasználni az alkalmat arra, hogy köszönetet mondjak a segítségekért, bíztatásokért.
Külön köszönet a design-ért/beta tesztért Odd-nek, Thomyka-nak és Agikhaaa-nak az 5letekért, és tesztelésért, Pólinak pedig a sok munkáért, amit az archívumba ölt, és remélem fog is :))) (Egye fene, ezért a kompromitáló képeket rólam csak holnap törlöm le :)


Csicsova Ferenc
2003-10-16